Kerstpakketten voor Werkgroep Arm-in-arm

December feestmaand. December dure maand! Echter er zijn veel mensen die zich geen extraatjes kunnen veroorloven met de feestdagen omdat ze maandelijks van een uitkering moeten rondkomen. Voor deze mensen is er in de gemeente Dongen de Werkgroep Arm-in-Arm.

Kerstpakketten-Arm-in-arm-gemeente-Dongen-kerstpakkettenactie2Voor mensen die het financieel niet breed hebben is een kerstpakket géén luxe, maar een aangename aanvulling op hun levensmiddelenvoorraad voor de komende feestdagen. Burgemeester René van Diessen ontving vrijdagmiddag Horeca Dongen en werkgroep Arm-in-Arm. Mede dankzij de inzet van deze partijen kan er voor worden gezorgd dat er ook voor de mensen die het minder breed hebben, in de decembermaand een extraatje is. Dit jaar zullen naar schatting een 170 kerstpakketten voor de kerst bij mensen worden bezorgd.

Oproep van Werkgroep Arm-in-Arm
De lijst van mensen die behoefte hebben aan een kerstpakket wordt ieder jaar langer. Er is meer vraag naar een kerstpakket, dan dat Werkgroep Arm-in-Arm pakketten te bieden heeft. Maar misschien wilt u uw kerstpakket wel afstaan? Of zelf een pakket samenstellen voor iemand die dat goed kan gebruiken? Of bent u een werkgever en blijven er 1 of 2 kerstpakketten over? Doneer deze pakketten dan aan de Werkgroep Arm-in-Arm. De werkgroep zorgt er voor dat ze bij de juiste personen terecht komen. Wanneer u mee wilt doen, kunt u uw kerstpakket inleveren op het parochiecentrum naast de Laurentiuskerk Hoge Ham 84 (van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 11.30 uur.)

Bron: Dongen.nieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *