Nu ook contact via Whatsapp

Nu ook contact via Whatsapp

Website Arm in Arm wordt goed bezocht

Om de zichtbaarheid en vindbaarheid van Arm-in-arm te verbeteren opende de werkgroep begin dit jaar een eigen website, Nu de website een halfjaar online staat wordt een korte inventarisatie gemaakt en voorzitter Harrie Broeders is gematigd positief, “We zien dat de website vanaf het begin goed bezocht wordt, maar dat wil niet zeggen dat deze bezoekers bij ons aankloppen”

Weekblad van Dongen 16-06-2016 door Jacqueline Schilders

Whatsapp

De doelstelling die de werkgroep met het lanceren van de website voor ogen had, namelijk het gemakkelijker in contact komen met de werkgroep en hulpvragen beter te stroomlijnen is niet helemaal gehaald. Statistieken wijzen uit dat er behoorlijk veel wordt doorgeklikt, maar het lijkt erop dat de mensen toch schromen om daadwerkelijk hulp te vragen. Door de mensen te mogelijkheid te bieden te WhatsAppen naar 06-40980015 als ze in Dongen wonen, of naar 06-15142403 als ze in ’s-Gravenmoer wonen.

Privacy

De werkgroep doet er echt alles aan om de drempel zo laag mogelijk te maken, zodat iedereen die daaraan behoefte heeft ook echt kan aankloppen.

“We begrijpen dat het niet gemakkelijk is, maar misschien voelen mensen zich meer op het gemak als ze weten dat hun privacy gegarandeerd wordt. Denk nooit dat uw situatie niet erg genoeg is om hulp te vragen. Ook tijdelijke problemen kunnen erg belastend zijn. We zijn steeds beter bereikbaar, dus bel, mail naar info@arminarmdongen.nl, klik door op de website arminarmdongen.nl, of stuur een WhatsApp en wij gaan aan de slag, zegt Broeders tot slot.