Vakantie, niet de normaalste zaak van de wereld

Vakantie, niet de normaalste zaak van de wereld

De vakantietijd zit er weer op, de scholen hebben hun deuren weer geopend en de beslommeringen van alle dag zijn weer realiteit.

Velen hebben weer genoten van de weken,waarin niets moest en je even kon bekomen van de dagelijkse dingen die je bezig houden.Toch hebben velen het vakantiegevoel niet meegemaakt, omdat ze om welke reden dan ook, hiertoe de mogelijkheid niet hebben. De afgelopen jaren heeft Werkgroep Arm in Arm in samenwerking met de Vincentiusvereniging afdeling Dongen een aantal gezinnen de mogelijkheid geboden om toch even met hun gezin bij te tanken en van een welverdiende vakantie te genieten.

De landelijke Vincentiusvereniging heeft een caravanproject op diverse vakantieparken verspreid over het land waarbij 11 eigen caravans of chalets staan, compleet ingericht.

Ook dit jaar hebben we een aantal gezinnen naar de vakantieparken Reebok in Oisterwijk en Bosbad Hoeven kunnen laten gaan.Het doet ons als werkgroep heel goed dat er positieve reacties vanuit de gezinnen zijn gekomen, waaruit blijkt dat men heeft genoten.

Enkele reacties willen we hier vermelden:

Een gezin dat naar Bosbad Hoeven is gegaan vond het fijn dat er een overdekt zwembad met alles erop en eraan aanwezig was en dat daar met het hele gezin veel gebruik van is gemaakt.De stacaravan was echt helemaal compleet ingericht, er ontbrak werkelijk niets.

Ik ben helemaal tot rust gekomen op de Reebok in Oisterwijk. Wat een mooi gebied.Dank aan degenen die dit mogelijk hebben gemaakt, het was fantastisch.

 

Ook in 2016 zullen er weer een aantal gezinnen op vakantie kunnen.

 

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van onze werkgroep bel dan naar 06-40980015 als u woont in Dongen of naar 06-49954211 als u woont in ’s-Gravenmoer of Dongen-Vaart.

U kunt ook een mail sturen naar info@arminarmdongen.nl of werkgroeparminarm@gmail.com