Website Arm-in-arm gelanceerd!

Om de zichtbaarheid én vindbaarheid van Arm-in-arm te verbeteren, heeft de werkgroep sinds kort een eigen website. Met de website is het gemakkelijker om in contact te komen met de werkgroep en hulpvragen kunnen beter worden gestroomlijnd.

“Tegenwoordig is het eigenlijk niet meer de vraag óf je een website hebt”, vertelt Marc de Koning, die de website ‘in de grondverf’ heeft gezet. “Het is veel meer de vraag hoe effectief je bent op internet.” Marc is namens het bisdom van Breda bij de werkgroep betrokken geraakt door een communicatieproject om de zichtbaarheid van initiatieven voor kwetsbaren te verbeteren. “Het realiseren van een eigen website lag voor de hand: als interkerkelijk platform kun je het beste een zelfstandige website hebben in plaats van alleen verwijzende pagina’s vanaf parochie- of gemeentewebsites,” aldus Marc.

Voorzitter Harrie Broeders is blij dat er een website gekomen is: “De werkgroep doet regelmatig oproepjes in het Weekblad voor Dongen. Met de website wordt de drempel niet alleen lager om contact op te nemen, we kunnen ook precies aangeven wat wij kunnen doen of juist niet doen. Zo kun je tien keer dezelfde vraag voorkomen.”